Om

Hvad er sidens baggrund og formål?

Idéen til Ulvenyt opstod omkring 2013 efter jeg havde læst nogle avisartikler om, at ulve var begyndt at blive set i Danmark og min bror foreslog at jeg som biolog skulle oprette en blog, der fulgte ulvens udvikling i Danmark.

Bloggen blev oprettet på Googles Blogger, men jeg fandt hurtigt ud af, at det emne var lidt for smalt til at udfylde en blog med, så i stedet begyndt jeg at skrive små historier om de oplevelser jeg havde ude i naturen. Disse gamle blogindlæg, hvoraf det første er fra januar 2014, kan findes under menupunktet Ulvenyt Classic.

Siden opdagede jeg, at Blogger havde visse begrænsninger og jeg besluttede derfor at flytte bloggen til sit eget domæne – ulvenyt.dk – og her har bloggen langsomt udviklet sig fra at være om små, sjove naturhistorier til også at handle om at besøge og beskrive naturområder rundt omkring i Danmark.

Alle billederne på Ulvenyt.dk er – med mindre andet er angivet –  Ulvenyts ejendom.

Ønsker du at komme i kontakt med Ulvenyt, kan det ske via mail på adressen *ulvenyt*@*ulvenyt*.dk (fjern alle * fra adressen. De er der for at forhindre spam).


Kom med ud i naturen